Bestuurder en twaalf mede inzittenden betrokken bij een verkeersongeval

De Verkeersunit van Regio Midden kreeg de melding dat op vrijdag 27 april een verkeersongeval zich had voorgedaan aan de Kennedyweg, waarbij een bestelwagen met twaalf mede inzittenden in de trens belandde.

De wetsdienaren, die ter plaatse gingen voor onderzoek, troffen inderdaad een bestelwagen in de trens in.

Volgens verklaring van de 33-jarige bestuurder Miguel, K. reed hij over de Kennedyweg . Bij het beschrijven van een bocht verloor hij de controle over de besturing van het voertuig met het gevolg dat de bestelwagen over de kop ging en in de trens belandde.

Van de dertien inzittenden hebben drie kinderen namelijk : een baby van anderhalve maand oud, een kind van 3 en een 7 jaar oud zware letsels opgelopen. De overige inzittenden liepen lichte verwondingen op.

De drie kinderen zijn ter verpleging opgenomen in het ziekenhuis. De baby heeft een bovenbeen fractuur opgelopen en is opgenomen op de afdeling intensive care van de kinderafdeling. De kinderen van 3- en 7 jaar oud liggen op de ziekenzaal van de kinderafdeling.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het rijbewijs van de chauffeur ingevorderd in verband met het politioneel onderzoek. De bestelwagen is ter herkeuring in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.