Belediging via Facebook eindigt met zeven hechtingen; verdachte belandt in cellenhuis

De politie van het ressort Latour heeft op dinsdag 15 mei de 25-jarige Joan B. aangehouden voor zware mishandeling. De jongedame kwam een andere dame tegen op straat. De twee Facebook vrienden, kregen een woordenwisseling die uitmondde in een gevecht. Daarbij pakte Joan een bierfles die in de omgeving was en bracht haar tegenpartij slagen toe aan het hoofd. De andere dame liep een gapende wond op aan het hoofd.

Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het dienstdoend verplegend personeel behandelde de wond en heeft deze met zeven hechtingen gedicht.

Joan is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Tijdens het verhoor verklaarde zij via Facebook beledigd te zijn geworden door het slachtoffer. Reden genoeg voor haar om het slachtoffer om rekenschap te vragen bij de toevallige ontmoeting.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.