Bekende van de politie loopt schotverwonding op

De politie van Latour kreeg in de vroege ochtend van zondag 28 augustus via de Centrale Meldkamer de melding dat er zich een slachtoffer met een schotverwonding bevindt aan de Sapakarastraat.

Daar aangekomen werd de man met twee schotverwondingen liggend op de grond aangetroffen. Volgens zijn verklaring liep hij over de weg toen een personenauto met een voor hem onbekende bestuurder naast hem stopte.

Hij maakte een grap met de chauffeur die boos werd. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee mannen. De autobestuurder haalde toen een vuistvuurwapen tevoorschijn, waarmee hij twee maal op hem schoot. Een buurtonderzoek kon hetgeen Steven heeft verklaard niet aantonen. Wel is er enkele panden verder een projectiel besmeurd met bloed aangetroffen en in beslag genomen.

Per ontboden ambulance werd het slachtoffer die naderhand de bekende Steven T. (40) blijkt te zijn afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij ter verpleging opgenomen. Zijn situatie is stabiel.

Steven was op zondag 21 augustus door de politie van Houttuin aangehouden en in verzekering gesteld. Op die dag poogde hij drugs het cellenhuis in te smokkelen. De bekende man werd op heterdaad betrapt door de dienstdoende ambtenaar die toen controle werkzaamheden uitvoerde. Hij werd gelijk aangehouden en ingesloten.

Op vrijdag 26 augustus werd hij na te zijn voorgeleid bij het Openbaar Ministerie heengezonden.

Het onderzoek dat door de afdeling Forensische Opsporing (F.O.) en de politie van Latour wordt gedaan, moet uitwijzen waarom Steven precies de schotverwondingen heeft opgelopen. 

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.