Autobestuurder zonder rijbewijs ingesloten

De 35-jarige Gilbert A. is op woensdag 22 februari aangehouden door de politie van Latour. Gilbert heeft op de bewuste dag een bejaarde voetganger aangereden aan de Ramgoelamweg.
De autobestuurder reed over de weg en verleende geen voorrang aan de voetganger die op dat moment de weg overstak. De bejaarde vrouw liep letsels op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd voor verdere medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting.
Naderhand meldde de autobestuurder zich vrijwillig aan bij de politie. Hij gaf toe de voetganger te hebben aangereden. Hij maakte zich echter uit de voeten uit vrees te worden aangevallen door omstanders. Gilbert blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.
Hij is aangehouden als verdachte. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Gilbert in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.