Autobestuurder overleden bij aanrijding met vrachtwagen

De 64-jarige autobestuurder Christiaan Ebicilio is op zaterdag 2 juni na een aanrijding met een vrachtwagen op de Afobakkaweg overleden.
De politie van Paranam deed na de melding van de aanrijding tussen een personenauto en een vrachtwagen de plek aan. Onderzoek wees uit dat beide bestuurders over voornoemde weg reden richting Brokopondo. De vrachtwagen chauffeur was voorrijder. Ter hoogte van mast 13 kreeg de vrachtwagen bestuurder bandenpech. Hij stopte het voertuig om de band te verwisselen. Toen hij klaar was, stapte hij in om zijn weg verder te vervolgen. Bij die gelegenheid hoorde hij een klap van achteren en voelde het voertuig in beweging komen. Hij stapte uit om een kijkje te nemen en zag dat een personenauto tegen de oplegger was gebotst.
Christiaan was niet aanspreekbaar en is met zware letsels per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Onderweg naar de SEH overleed de man.
Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van de deze autobestuurder landelijk naar 30.
Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers unit van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.