Autobestuurder bedreigd andere verkeersdeelnemer met vuistvuurwapen

De 44-jarige autobestuurder Delano S. is op donderdag 12 juli aangehouden door de politie van het ressort Munder. Hij wordt ervan verdacht een bestuurster met een vuistvuurwapen te hebben bedreigd.
De twee bestuurders reden op vrijdag 6 juli in het verkeer waarbij de vrouwspersoon de weg waarop Delano reed doorkruiste. Tijdens de manoeuvre hebben beide bestuurders wat naar elkaar toegeschreeuwd. Delano stapte daarbij woedend uit zijn voertuig, pakte volgens het slachtoffer uit zijn kofferbak een vuistvuurwapen te voorschijn waarmee hij haar bedreigde. De bestuurster deed aangifte van bedreiging bij de politie.
Delano is op 12 juli aangehouden en voorgeleid. Bij hem is gevonden een windbuks in de vorm van een vuistvuurwapen. De verdachte beweerde die windbuks te hebben gebruikt om de vrouw te bedreigen. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Delano ingesloten voor bedreiging.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.