Auto vermoedelijk in brand gestoken.

De Centrale Meldkamer kreeg vanochtend, zaterdag 25 augustus, de melding binnen dat een personenauto in brand stond op het parkeerterrein van een zwembad in de Bomaweg. De politie van Santo Boma werd ingeschakeld om een onderzoek te verrichten.

De melding bleek juist te zijn. De politie trof inderdaad een brandende personenauto aan op het parkeerterrein van een zwembad gevestigd in de Bomaweg. De brandweer zorgde ervoor dat het vuur gedoofd werd. Het voertuig is nagenoeg helemaal afgebrand. De auto is eigendom van een jonge vrouw. Zij woont in de Bomaweg, dichtbij het terrein waar het zwembad is.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het voertuig vermoedelijk in brand is gestoken. Een fles met een hoeveelheid brandstof is namelijk dichtbij het afgebrand voertuig aangetroffen en in beslag genomen. De Forensische Opsporingsdienst van de politie is ingeschakeld voor het verrichten van een technisch onderzoek

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.