Auto over de kop; 1 dode te betreuren

De 29-jarige autobestuurder Vikash Jagharie is op maandag 11 april na een verkeersongeval op de Saramaccaweg ter plaatse komen te overlijden.

De politie van Calcutta kreeg de melding dat een auto ter hoogte van km 62 over de kop is gegaan en dat er sprake moet zijn van een slachtoffer met zwaar lichamelijke letsels.

De politie van het ressort die 8 km verder bezig was met een verkeerscontrole speelde hierop in. Bij aankomst op de plek werd de autobestuurder met zware letsels aangetroffen. Het slachtoffer ademde nog,  maar was niet aanspreekbaar.  

Volgens verklaring van ooggetuigen reed de autobestuurder met een vrij hoge snelheid over de weg. Bij het beschrijven van een linkse bocht moet hij de controle over de besturing van zijn voertuig hebben verloren. Het voertuig geraakte van de weg en kwam op de rechter berm terecht. Vikash moet vermoedelijk hebben afgeremd, waarbij het voertuig over de kop ging en dertig meters verder op zijn zij belandde.  Het voertuig botste vervolgens met de rechter vooruit tegen een manja boom.

Voor de komst van de ambulance van de RGD-poli te Tijgerkreek die was ingeschakeld, liet Vikash het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het lijk is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van Vikash is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 17.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.