Arrestatie Team houdt twee diefstal verdachten aan

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft de 42-jarige verdachte Melvin, Z. alias “rasta” op woensdag 7 augustus op zijn woonadres te Meneckendam aangehouden en zijn kompaan de 34-jarige Raoul, L. alias “Jankie” is in de vroege ochtend van dinsdag 13 augustus, op de hoek van de Martin Luther King- en de Latourweg, aangehouden.
Raoul en Melvin worden verdacht van gekwalificeerde diefstal. Eerder in dit jaar moeten zij een tas, inhoudende een dienst vuistvuurwapen en sieraden, uit de auto van een politieambtenaar hebben gestolen. De auto stond geparkeerd in de Martin Luther Kingweg. Met behulp van camera beelden is de politie Raoul en Melvin op het spoor gekomen.
Na hun aanhouding zijn Melvin en Raoul door het A.T. overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale delicten. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn beiden in verzekering gesteld. De tas, het wapen en de sieraden zijn nog niet terug gevonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.