Arrestatie Team houdt drugsverdachten op Albina aan

Het Arrestatie Team heeft op zaterdag 23 januari twee drugsverdachten aangehouden tijdens invallen. De actie is op twee adressen op Albina uitgevoerd . Het gaat om de 38-jarige Djovani A. en Alexander D. (55) .

Bij de inval in de woning van Alexander trof de politie 18 wikkels crack cocaïne, een hoeveelheid marihuana en verpakkingsmateriaal aan. Alexander heeft toegegeven drugsverkoper te zijn.

In de woning van Djovani die Jamaicaan is, heeft de politie wikkels marihuana, hasj en een digitale weegschaal in beslaggenomen. Djovani is legaal op Surinaams bodem.

Het Arrestatie Team heeft de afdeling Narcotica Brigade geassisteerd tijdens deze actie. De aangetroffen drugs en andere goederen zijn in beslaggenomen. Gezien de hoeveelheid van de drugs werden de verdachten overgedragen aan de politie van Albina voor verdere onderzoek.

De inspecteur die te werkgesteld is op Albina heeft na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie de drugsverdachten ingesloten. In tussen is Alexander weer op vrije voeten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.