Arbeider rijstbedrijf steelt mobiele telefoontoestel

De politie van Uitvlugt kreeg op donderdag 26 juli een telefonische melding van een diefstal in een rijstbedrijf aan de Lalarookhweg.
Daar aangekomen werd van de benadeelde vernomen dat hij de krant zat te lezen en zijn mobiele telefoontoestel op een bank had gelegd. Op een bepaald moment liep hij naar de winkel om wat te gaan kopen. Toen hij terug keerde ontdekte hij dat iemand zijn mobiele telefoontoestel had weg genomen.
De wetsdienaren en een leidinggevende van het bedrijf besloten de camerabeelden van het zaak te bekijken. Op deze beelden is duidelijk te zien hoe de 40-jarige losse arbeider Astrando J. het strafbaar feit pleegt om na zijn daad direct de zaak te verlaten.
Astrando werd opgespoord en aangehouden. Hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan het strafbare feit. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en voorgeleid. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Het toestel is nog niet terug gevonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.