Alerte burger schakelt “security guard” in voor scooter dief.

Een voorbijganger zag in de avond van 25 juli de 47-jarige Patrick Z. een scooter voortduwen op de hoek van de President Da Costalaan en de Crommelinstraat. Deze alerte burger schakelde een “security guard” in die in de directe omgeving surveilleerde. De “security guard” speelde hierop in en vroeg versterking aan collega’s.
Patrick werd aangehouden en samen met de scooter overgedragen aan de politie van het ressort Centrum. Van deze scooter was op woensdagmorgen 25 juli aangifte van diefstal gedaan. Volgens verklaring van de aangeefster had zij haar scooter op dinsdagavond 24 juli naast een woning op slot gedaan . Toen zij de volgende ochtend wakker werd zag zij dat haar rijtuig verdwenen was.
Patrick ontkent dat hij de scooter gestolen heeft. Hij heeft verklaart dat hij de scooter onbeheerd zag liggen in de Kleine Dwarsstraat te Paramaribo. De scooter eigenaresse woont in de buurt van de plek waar Patrick is aangehouden. Hij is hangende het onderzoek achter slot en grendel geplaatst.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.