Aanrijding met dodelijk afloop te Sophiaslust

De 26-jarige Gerson Aloewel is op zondag 7 oktober betrokken geweest bij een verkeersongeval waarbij hij ter plaatse het leven liet. Gerson was de bestuurder van een personenauto met twee vrouwelijke mede inzittenden. De twee mede inzittenden hebben letsels opgelopen.

Het voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder de controle over de besturing van zijn voertuig moet hebben verloren met het noodlottig gevolg.  Gerson reed hij over de Sophiaslustweg komende vanuit de richting van de Derde Rijweg en gaande in die van de Vierde rijweg. Gekomen op de hoek Sophiaslustweg en Leiding 9A verloor hij de controle over de besturing en belandde in de langs de weg lopende goot.

De gewonde mede inzittenden zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academische Ziekenhuis Paramaribo. Zij zijn ter observatie opgenomen in de ziekeninrichting. Het ontzielde lichaam van Gerson is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het voertuig is ter herkeuring in beslag genomen. Bij verificatie op de afdeling rijbewijzen is gebleken dat Gerson , Aloewel niet in hun administratie voorkomt als bezitter van een auto rijbewijs.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.