Aanrijding aan de Larecoweg met vermoedelijk vier doden

Bij een aanrijding tussen een pick-up en een vrachtwagen op woensdag 17 oktober aan de Larecoweg in het district Saramacca zijn er vermoedelijk vier doden te betreuren.

De politie van het ressort Saramacca kreeg omstreeks kwart over twee in de middag de melding van de zware aanrijding. De wetsdienaren deden de locatie aan en troffen de voertuigen aan. De Pick-up met de vier inzittenden werd in de langs de weg lopende trens aangetroffen. De levenloze lichamen zijn met behulp van de Brandweer uit het voertuig gehaald. De persoonsgegevens van de overledenen zijn nog niet bekend.

Voorlopig onderzoek wees uit dat beide voertuigen in tegen gestelde richting reden over voornoemde weg. Nabij de rotonde die leidt naar Groningen moet de vrachtwagen bestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de zware aanrijding. Door de slag belandde de pick-up in de langs de weg lopende trens.

De ontzielde lichamen zijn na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De vrachtwagen bestuurder is afgevoerd naar het politiebureau.

De politie van Saramacca is belast met het onderzoek. Met het overlijden van deze verkeersslachtoffers staat de verkeersbarometer landelijk op 58.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.