A-Team houdt derde verdachte in berovingszaak Saramaccastraat aan

Na de beroving op woensdag 13 maart van een manspersoon, die op het punt stond om de Rij-en Voertuigenbelasting te betalen, voor het bedrijf van de EBS aan de Saramaccastraat, kwamen vier verdachten in beeld. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe de vier verdachten het strafbaar feit plegen.

Op zondag 7 april heeft het A-Team de derde verdachte in deze de 17-jarige S.T. aangehouden en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is belast met het onderzoek in deze strafzaak.

Twee verdachten zijn eerder al aangehouden door de politie en zij zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. S.T. ontkent betrokken te zijn bij de beroving. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis verbonden aan het Opa Doeli Doorgangscentrum. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van de vierde verdachte.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.