Vechtpartij tussen twee jeugdigen eindigt in steekpartij; verdachte aangehouden

Medewerkers van de Algemene Surveillance Dienst (ASD) hebben in de avond van woensdag 25 september 2024 de 17-jarige verdachte S.E. die woonachtig is in de omgeving van de Gongrijpstraat, ter zake poging moord, poging doodslag en zware mishandeling op zijn woonadres aangehouden.
S.E. wordt ervan verdacht eerder op die avond aan de Sophialaan ter hoogte van bar/lounge Traphouse in een gevecht te zijn geraakt met de 16-jarige I.P., waarbij hij op een bepaald moment met een scherp voorwerp zijn 16-jarige tegenstander steekverwondingen toebracht in zijn buik-/borststreek. Het gelukte omstanders de verdachte het scherp voorwerp afhandig te maken, waarna S.E. na zijn daad de plek verliet.


Het slachtoffer was niet aanspreekbaar en werd voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het steekvoorwerp is door de omstanders afgestaan aan de politie. Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer I.P. op dinsdag 24 september 2024, de jongere broer van de verdachte S.E. klappen in zijn gezicht had toegebracht. Dit viel niet in goede aarde bij S.E. en wendde zich tot I.P. voor rekenschap, wat uitmondde in het steekincident.


De verdachte is vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven, alwaar hij zal worden voorgeleid bij een Hulp Officier van Justitie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.