64-jarige man laat vermoedelijk door misdrijf het leven; verdachte aangehouden

De 64-jarige A.R. heeft in de middag van dinsdag 20 februari 2024, vermoedelijk door een misdrijf aan de Wilhelminastraat in het district Nickerie, het leven gelaten.

De politie van het bureau Nickerie deed na melding dat een man op de grond achter de woning op voornoemd adres dood was neergevallen, de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren bedoelde man liggend op zijn rug met een steek verwonding ter hoogte van zijn borststreek aan. Een arts stelde formeel de dood van A.R. vast.

Naar zeggen van de aangeefster C.R. hoorde ze die dag omstreeks 15.00 uur n.m. vanuit haar kamer dat haar oom A.R. in een woordenwisseling was geraakt met een prostituee die hem regelmatig bezocht. C.R. die op dat moment met haar moeder aan de telefoon was, vestigde in eerste instantie geen aandacht daarop, totdat zij de luide stem van haar oom hoorde. Ze haastte zich direct naar buiten en zag haar oom met zijn behaard hoofd liggend op zijn rug op de betonnen vloer op enkele opgehoopte zinkplaten. A.R. was niet aanspreekbaar en liet kort daarna, ter plaatse het leven.

De vermoedelijke verdachte R.R. werd opgespoord en kort daarna in de kraag gevat. Volgens het voorlopig onderzoek van de politie moeten het slachtoffer en de vrouw tijdens de ruzie om seks in een worsteling zijn geraakt, waarbij de vrouw hem vermoedelijk met een scherp voorwerp een fatale steekverwonding moet hebben toegebracht. Hierna moet zij het scherp voorwerp in zijn hand hebben geplaatst en vervolgens het hazenpad hebben gekozen.

In opdracht van het Openbaar Ministerie (O.M.) is het ontzielde lichaam van A.R. door de politie ter obductie in beslag genomen. De verdachte R.R. is na overleg met het O.M. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.