55-jarige zijspiegel dief aangehouden

Security Guards van een winkelzaak aan de Maagdenstraat hebben op dinsdag 10 april de 55-jarige Rinaldo D. aangehouden en overgedragen aan de politie van ressort Centrum.

Rinaldo wordt ervan verdacht op maandag 9 april kort voor sluiting van de winkelzaak de zijspiegels van een voertuig van een medewerkster te hebben weg genomen.

De benadeelde deed na de ontdekking van de diefstal aangifte bij de politie van ressort Centrum. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe Rinaldo de zijspiegels van de auto eraf rukte. De Security Guards signaleerden de verdachte op 10 april in de directe omgeving van de winkelzaak en hielden hem aan.

Hij werd overgedragen aan de ingeschakelde politie. Rinaldo blijkt een bekende van de politie te zijn. De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Rinaldo heeft bekend de diefstal te hebben gepleegd. Op zijn aanwijzing zijn de gestolen zijspiegels terug gevonden. Deze had hij in een tas verborgen op een locatie aan de Maagdenstraat. De zijspiegels zijn afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is de zijspiegel dief in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.