42-jarige vriend van een familie misbruikt minderjarige jongen

De politie van Flora heeft op zondag 24 juni de 42-jarige Gregory D. aangehouden voor seksueel misbruik van een 15-jarige jongen.
Gregory is bevriend met een oom van het slachtoffer en gaat vaker op bezoek bij dat familielid. Op 24 juni bracht Gregory wederom een bezoek aan zijn vriend die woonachtig is in het ressort Latour. De oom was op dat moment niet aanwezig en Gregory maakte van die gelegenheid gebruik en heeft de 15-jarige jongen seksueel misbruikt. Na zijn daad verliet hij het adres.
Toen de oom thuis aankwam vertelde het neefje zijn oom wat hem overkomen is. De oom aarzelde geen moment en zocht zijn vriend die in het ressort Flora woonachtig is direct op. De oom vroeg Gregory om rekenschap en schakelde de politie van Flora in.
De verdachte werd aangehouden en overgedragen aan de politie van Latour. Gregory werd voorgeleid en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Het slachtoffer is medisch behandeld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.