24-jarige politieambtenaar overlijdt twee weken na verkeersongeval in ziekenhuis

De 24-jarige autobestuurder Shalish Manohar is op dinsdagmiddag 13 juli op de afdeling Intensive Care Unit (ICU) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo komen te overlijden.
Shalish was in de vroege ochtend van maandag 28 juni betrokken bij een verkeersongeval aan de Kwattaweg ter hoogte van pandnummer 133a. De politie van het bureau Munder deed na de melding van het verkeersongeval de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen bleek het te gaan om het dienstvoertuig van het politiebureau Munder. In de dienstauto dat aanzienlijk is beschadigd, troffen de politieambtenaren de 24-jarige autobestuurder Shalish en als bijrijder de 36-jarige collega Furgul P. aan. Manohar die niet aanspreekbaar was, had een ernstige barst verwonding aan het hoofd opgelopen en Furgul zat bekneld in het voertuig. Met behulp van de brandweer werd Furgul uit zijn benarde situatie bevrijd. Beide gewonde politieambtenaren werden voor het bekomen van medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Shailish werd ter verpleging op de afdeling ICU opgenomen en liet twee weken na het verkeersongeval in de ziekeninrichting het leven. De collega Furgul is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen.
Het politioneel onderzoek wees uit dat Shailish en Furgul over de Kwattaweg reden, komende vanuit de richting van de Flustraat gaande richting de van Idsingastraat. Ter hoogte van pandnummer 133a belandde het dienstvoertuig op de linker berm. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder eerst een hond aanreed en daarbij de controle over de besturing van het voertuig verloor. De auto kwam eerst tegen een elektrische mast aan, waarna de omrastering van een autobedrijf omver werd gereden. Ook enkele voertuigen werden aangereden en kwam het dienstvoertuig op het terrein tot stilstand.
Shailish was in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde ten tijde van het verkeersongeval niet onder invloed van alcohol. Het dienstvoertuig is hangende het onderzoek ter herkeuring in beslag genomen. De afdeling Verkeersunit van regio Midden is belast met het onderzoek van dit verkeersongeval.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.