21-jarige aangehouden en opgesloten voor bedreiging en mishandeling

De politie van het ressort Centrum heeft op dinsdag 11 december de 21-jarige Fernando B. op zijn woonadres aangehouden en naderhand in verzekering gesteld voor het bedreigen en mishandelen van een man met, wat later zou blijken, een luchtdruk pistool.
Volgens verklaring van de aangever zat hij, in de avond van maandag 10 december, als passagier in een taxi toen die door een personenauto van achteren werd aangereden. Dat hij samen met de taxibestuurder uitstapte waarbij hij- de aangever- de andere bestuurder op zijn onoplettend rijgedrag wees. Die autobestuurder was Fernando,B.
Fernando hield de aangever voor zich niet met de zaak te bemoeien. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen Fernando en de aangever. Fernando trok op een gegeven moment een vuistvuurwapen tevoorschijn waarmee hij de aangever op diens borst sloeg. Waarschijnlijk door angst overvallen stapte de taxichauffeur in zijn auto en reed weg. Fernando stapte ook in zijn voertuig en reed weg.
Bij het doen van de aangifte gaf de aangever het kentekennummer door van de auto van Fernando. Dank zij deze belangrijke informatie is het de politie gelukt om Fernando snel zichtbaar te maken en aan te houden. Het luchtdruk pistool is in het voertuig van Fernando aangetroffen en hangende het onderzoek in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.