19-jarige jongeman die vriendin mishandeld in de kraag gevat

De politie van het bureau Latour heeft op zaterdag 22 juli 2023 de 19-jarige R.D. op een adres te Menkendam, ter zake mishandeling opgespoord en aangehouden.

Zijn vriendin D.C.(20) deed op zaterdag 22 juli 2023 aangifte tegen hem op het voornoemde politiebureau. Zij gaf de politie te kennen dat zij en de verdachte R.D. een relatie van zes maanden hadden en op die bewuste avond uit zouden gaan. Op een bepaald moment melde R.D. haar dat hun afspraak niet doorging. Hierop vroeg de aangeefster om hem thuis te bezoeken. Bij aankomst op het woonadres van haar vriend geraakten de twee in een woordenwisseling om een geldbedrag dat zij aan R.D. had geleend. Haar vriend werd boos en stuurde haar het huis uit, terwijl hij haar achterna ging. In de straat achter zijn woning bracht hij haar slagen toe op haar lichaam en klappen in haar gezicht. Door haar geschreeuw kwamen de buren en een oom van R.D. naar buiten en haalden de twee uit elkaar om erger te voorkomen. De aangeefster heeft een zwelling aan haar oog opgelopen en klaagde van lichaamspijnen. Na medisch te zijn behandeld is zij heengezonden.

Na aanhouding is de verdachte ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. R.D. is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.