18-jarige worstverkoper in verzekering gesteld

De 18-jarige worstverkoper Sharis J. is op maandag 5 november door de politie van het ressort Uitvlugt na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Sharis kreeg eerder op die dag een woordenwisseling met de 25-jarige Evert R. Onderzoek wees uit dat Evert op een rijwiel over de Franchepanestraat reed, waar

hij Sharis die worst verkocht tegenkwam. Hij stopte het rijwiel en liep de worstverkoper tegemoet. Op een bepaald moment kregen de twee jonge mannen een woordenwisseling. De worstverkoper bracht Evert toen een slag toe.

Evert liep weg en kwam terug met een eind hout, waarmee hij Sharis een slag toebracht op zijn hoofd. Sharis die op dat moment een scherp voorwerp in zijn hand had, verwondde zijn tegenstander hiermee.

Ondanks de steekverwondingen haalde Evert uit een rugtas die hij bij zich droeg een hard voorwerp tevoorschijn. De worstverkoper rende toen weg. Evert sprong toen op zijn fiets om zijn weg te vervolgen en in de Surinamestraat viel hij van zijn fiets.

Omstanders schakelden de politie van Flora in. Per ontboden ambulance werd Evert afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging op de afdeling Intensive Care is opgenomen.

Inmiddels had de 18-jarige Sharis zich aangemeld op het politiebureau Flora, waar hij de wetsdienaren heeft voorgehouden Evert steekverwondingen te hebben toegebracht. Sharis werd direct aangehouden en omdat het voorval zich in het ressort Uitvlugt heeft voorgedaan, is de verdachte overgedragen.

Een deel van het scherp voorwerp is terug gevonden en in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.