17-jarige brengt baby fatale slag toe

De 17-jarige R. J. is op woensdag 31 oktober door de recherche van regio Midden ingesloten voor de dood van een 8 maanden oude baby.
Op vrijdag 19 oktober is 8 maanden oude Jannick, Jona dood op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo binnen gebracht. Zijn ontzielde lichaam werd voor obductie in beslag genomen. Uit het obductie rapport is gebleken dat Jannick door stompgeweld is komen te overlijden. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de 17-jarige vriend van Jannick’s moeder hem-Jannick- zodanig geslagen moet hebben dat hij dood is gegaan.
Op 31 oktober is vriend R.J. aangehouden en in verzekering gesteld. Hij heeft bij de politie verklaard, dat hij uit zijn slaap werd gewekt door het gehuil van Jannick. Dat hij daarbij zo wrevelig werd dat hij Jannick een slag toebracht. Na overleg met het Openbaar Ministerie is R.J.in verzekering gesteld

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.