15-jarige vakantiejobber dodelijk aangereden in Nickerie

De 15-jarige Kamlish Soerjbalisingh is op dinsdag 18 september te Nanipolder op een kleidam aangereden door een pick-up.
De politie van Corantijnpolder deed na een melding van de aanrijding tussen een pick-up en een voetganger de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren Kamlish, Soerjbalisingh op de berm van een kleidam aan. Kamlish vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood vast.
Onderzoek wees uit dat Kamlish als vakantiejobber werkzaam was op een rijstareaal te Nanipolder. Hij was op de kleidam bezig met het schoon maken van de maaibalk van een maaidorser (combine) toen op een bepaald moment de 45-jarige pick-up bestuurder Arkom,A. achteruit reed. Tijdens die handeling heeft hij Kamlish aangereden.
Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Kamlish voor obductie in beslag genomen. Arkom is na verhoor heengezonden. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek door de politie ingevorderd.
Met het overleiden van Kamlish staat de verkeersbarometer landelijk op 50.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.