Verschillende soorten vuurwapens en munitie aangetroffen in woning 47 jarige man.

Vanmorgen, zondag 28 oktober, is de 47-jarige Dewdath,H. in zijn woning in het district Wanica door leden van het Arrestatie Team( AT) aangehouden. Dewdath is aangehouden nadat in zijn huis onder andere vuurwapens en munitie zijn aangetroffen. Het gaat om verschillende soorten vuurwapens en munitie . De wapens, munitie en andere spullen, die vallen onder de Vuurwapen Wet, zijn hangende het onderzoek in beslag genomen.
Dewdath en de in beslag genomen goederen zijn door het AT overgedragen aan collega’s van de afdeling Kapitale Delicten die deze zaak verder zullen onderzoeken. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte Dewdath in verzekering gesteld voor overtreding van de Vuurwapen Wet.
Dank zij de nauwe samenwerking tussen het Directoraat Nationale Veiligheid(DNV) en een der informatie diensten van de politie is de verdachte Dewdath in beeld gebracht en is de daarop gepleegde inval succesvol geweest.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.