Verkeersongeval aan de MLK-weg; verkeersbarometer gestegen naar 64

De 40-jarige Edchano Boomdijk is op vrijdag 2 november in een bosschage langs de Martin Luther King (MLK) weg aangetroffen. De politie van het ressort Paranam kreeg tegen 06.30 uur de melding van een geval, waarbij een voertuig ter hoogte van het Blauw meer project langs de weg in het bosschage was aangetroffen.

Bij aankomst troffen de wetsdienaren het voertuig aan met de autobestuurder Edchano die geen teken van leven vertoonde. Een arts werd ingeschakeld en stelde de dood vast. Volgens de arts moest de man ongeveer vier uren eerder overleden zijn, aangezien de lijfstijfheid al was opgetreden.

Onderzoek ter plaatse wees uit dat de autobestuurder die alleen in het voertuig was vermoedelijk met een hoge snelheid over voornoemde weg reed. Door tot nog toe onbekende reden moet hij van de weg zijn geraakt, waardoor  het voertuig over twee heuvels zand die langs de weg zijn geplaatst moet zijn gevlogen, waarna de auto in het bosschage tot stilstand kwam. De autobestuurder had geen veiligheidsgordel om.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van het verkeersslachtoffer afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.