Verdachte diefstal alcohol ingesloten

Een benadeelde deed op maandag 8 oktober aangifte van diefstal van een groot aantal whisky soorten ter waarde van SRD 4.000. bij de politie van het ressort Centrum.

Volgens verklaring van de aangever is er in de nacht van zondag 7 op maandag 8 oktober in zijn opslagplaats van zijn zaak ingebroken. De wetsdienaren deden het adres aan en stelden een onderzoek in.

Volgens verklaring van een getuige, zag hij de 34-jarige drugsverslaafde Vincent M. met enkele whisky soorten, welke hij afstond aan ene ‘Osie’. Op aanwijzing van de getuige werd het adres van de 49-jarige  Jerrel O. alias ‘Osie’ aangedaan. In de inrit van Jerrel stond er een voertuig geparkeerd, dat werd klemgereden. Bij controle in de auto werd in de kofferbal drie verschillende flessen whisky soorten aangetroffen.

‘Osie’ verklaarde de flessen whisky te hebben gehad van Vincent, waarna het adres van Vincent werd aangedaan en aangehouden. Vincent heeft verklaard de flessen whisky te hebben gehad van ene ‘Top Cat’ en ene ‘Lange’ en niets van de inbraak afweet.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is Vincent in verzekering gesteld, terwijl ‘Osie’ na verhoor is heengezonden. De politie onderzoekt wie ‘Top Cat’ en ‘Lange’ zijn.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.