Baby overleden; geen sprake van misdrijf

De politie van het ressort Latour kreeg op dinsdag 6 november de melding dat kort voor twaalf uur in de morgen de 18-maanden oude Jair,Summer levenloos bij de RGD polikliniek van Latour was binnengebracht. De moeder van het kindje had hem tegen zeven uur s’ morgens naar een oppashuis gebracht. Volgens verklaring van een oppasmoeder was Jair te bed gelegd nadat hij gevoed was. Dat was ook het geval met de andere kinderen.
Iets na tien uur werden de kinderen, zoals gewoonlijk, gewekt om te spelen. Jair leek verkouden te zijn. Dat was aanleiding om extra op hem te letten. Op een gegeven moment begon hij te rochelen. Jair werd toen naar de RGD poli gebracht, alwaar geconstateerd werd dat hij overleden was. Zijn ontzielde lichaam werd door de politie voor obductie in beslag was genomen.
Vanmorgen, donderdag 8 november, heeft een gerechtelijke lijkschouwing plaatsgevonden. Daarbij is vast komen te staan dat Jair niet ten gevolge van een misdrijf overleden is.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.