Drie mannen door A.T. aangehouden na vondst vuurwapen en rovers attributen

Het Arrestatie Team (A.T.) heeft in de vroege ochtend van donderdag 27 september tijdens een verhoogde surveillance een personenauto met drie inzittenden tot stoppen gedwongen aan de Nieuw Weergevonden weg.
In dat voertuig zijn aangetroffen: Orwien T. alias “OBBE”, Dennis W. alias ” Waine” en Derrel M. Tijdens controle in de auto zijn aangetroffen en in beslag genomen: een vuistvuurwapen compleet met geluidsdemper en munitie, maskers, handschoenen, een zak met “tiewraps” (kabelbinders) en verschillende nummerbewijzen.
Deze mannen waren staande gehouden op grond van een informatie dat zij kort daarvoor vermoedelijk van plan waren om een gewelddadige diefstal te plegen te Ephraimzegen waarbij er schoten gelost waren.
Het A.T. heeft de mannen op grond van overtreding van de Vuurwapen Wet aangehouden en overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Zo ook de in beslag genomen spullen. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn de mannen hangende het onderzoek in verzekering gesteld.
Zij zullen aan de tand worden gevoeld omdat het vermoeden bestaat dat zij meer op hun kerfstok hebben.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.