Drie dieven aangehouden door leden DNV

Leden van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) hebben op vrijdagmorgen 16 november drie dieven aangehouden en vervolgens overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt.

De leden van het DNV hebben gezien hoe de 22-jarige Clarence B., de 23-jarige Fabio D. en Enser F. een tas uit een auto wegnamen. De auto stond op dat moment geparkeerd nabij de hoek van de Binda- en de Concordialaan. Na deze diefstal reden zijn weg in hun voertuig.

De leden van het DNV, die toevallig langs reden, zetten de achtervolging in. De criminelen probeerden weg te komen en op een gegeven moment werd gericht op de vluchtauto geschoten.  Ter hoogte van de Van Brussellaan verloor de bestuurder van de vluchtauto de controle daarover waardoor de auto in een langs de weg lopende trens terecht kwam.

De drie criminelen werden aangehouden en daarbij kwam vast te staan dat de bestuurder, Clarence B. een schotverwonding had opgelopen. Hij werd per ontboden ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, alwaar hij medische hulp kreeg.

Daarna is deze verdachte, samen met zijn twee kompanen, door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Inmiddels zijn deze misdadigers overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de politie. Het vermoeden bestaat dat deze criminelen   meer strafbare feiten gepleegd hebben.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.