Directeur securitybedrijf ingesloten voor mishandeling, vernieling en vrijheidsberoving

Een jongeman deed op vrijdag 12 oktober aangifte op het politiebureau van het ressort Uitvlugt. Hij verklaarde aan de politie dat hij eerder op die dag door de directeur van een security bedrijf, de 57-jarige Jairadj B. en één van zijn bewakers was mishandeld en van zijn vrijheid was beroofd.
Onderzoek wees uit dat een winkeleigenaar op 11 oktober aangifte van diefstal van zeven blikjes verf uit zijn winkelzaak te Kasabaholo heeft gedaan. De winkeleigenaar stelde ook de directeur van het Security bedrijf, die belast is met de bewaking van zijn winkelpand, van de diefstal in kennis. De directeur van het Security bedrijf Jairadj,B. ging vervolgens naar de winkelzaak in het gezelschap van de bewaker die daar een vaste post had.
De winkeleigenaar hield Jairadj voor dat hij het vermoeden had op een jongeman die bezig was met bouwwerkzaamheden aan zijn winkelpand. Jairadj en de bewaker sloegen de jongeman in de boeien en mishandelden hem met een gummistok. Een mobiele telefoontoestel die de jongeman in zijn broekzak had is daarbij kapot geslagen.
Onder dwang moest de jongeman plaatsnemen in een voertuig en zijn belagers naar zijn woning brengen. Geboeid en al moest hij zijn huissleutel uit zijn broekzak halen en afstaan aan de Jairadj. Tijdens het zoeken van de gestolen spullen zijn eigendommen van de jongeman vernield. Er zijn geen gestolen spullen in het huis aangetroffen.
Jairadj en zijn medewerker stapten op een gegeven moment in hun voertuig en reden weg. De jongeman werd door een neef naar het politiebureau gebracht voor het doen van aangifte.
Jairadj en zijn medewerker werden door de politie opgespoord. Na te zijn opgeroepen meldde Jairadj zich aan bij de politie van Uitvlugt. Hangende het onderzoek is hij aangehouden en in verzekering gesteld. Jairadj heeft verklaart dat hij niet weet waar zijn medewerker woonachtig is. Voorts dat die bewaker bij hem bekend is als Wikash. Aan de aanhouding van de bewaker Wikash wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.