Benadeelden ingesloten voor mishandeling

Een vader en een zoon zijn op zondag 21 mei door de politie van ressort Centrum ingesloten voor mishandeling.

Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren de melding dat een verdachte aan de Hertogstraatis aangehouden. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren drie manspersonen aan die de verdachte Soebhaas  R. (43) hebben aangehouden.

Volgens verklaring van de vader Gerry S. (33) heeft Soebhaas eerder in de week een inbraak gepleegd in zijn woning en dat van zijn moeder te Commewijne. Zij herkenden hem in de vroege ochtend van 21 mei en hielden hem aan. Bij de aanhouding heeft hij samen met zijn zoon de vermoedelijke inbreker mishandeld. Hij heeft een barst wond op het behaard hoofd en een armfractuur opgelopen.

Onderzoek wees uit dat Soebhaas een bekende van de politie is en gezocht wordt voor andere gepleegde strafbare feiten. Soebhaas is na medische behandeling heengezonden.

Vader Gerry en zijn zoon Gavin B. (16) zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Vanwege de leeftijd is Gavin ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.