Autodieven aangehouden en opgesloten

Een taxichauffeur is vanochtend, zondag 23 september, omstreeks half drie beroofd van zijn personenauto. Volgens verklaring van de taxichauffeur vervoerde hij zes klanten in zijn auto. Allemaal jeugdigen van het manlijk geslacht. Dat terwijl hij in de Schmeltzweg reed hij door een van de achter inzittenden in een wurggreep werd genomen.

Hij werd daarbij bevolen zijn auto tot stoppen te brengen waarna hij met kracht en geweld uit het voertuig werd gesleurd. Daarna zijn deze jeugdige criminelen weggereden met de auto.

De politie van Geyersvlijt en collega’s van het Regio Bijstand Team Paramaribo kwamen in actie en het voertuig werd niet lang na de diefstal terug gevonden nabij de kruising van de Kleine- en de Wolframstraat. Behalve het voertuig zijn ook drie van de zes vermoedelijke autodieven aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Vanwege hun leeftijd zijn twee van de drie verdachten opgesloten in het jeugdcellenhuis. Hun kompanen worden opgespoord.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.