Autobestuurder veroorzaakt botsing en overlijdt ter plekke

De 34-jarige autobestuurder Ambikapersad Achaibersingh is op zaterdag 25 november na een aanrijding aan de Martin Luther Kingweg ter plaatse overleden.

De politie van Houttuin kreeg een telefonische melding van een aanrijding tussen twee auto’s op voornoemd weg. Daar aangekomen werd  het levenloos lichaam van Ambikapersad bekneld in het voertuig aangetroffen. De andere bestuurder, Johan M. (66) was niet aanspreekbaar en heeft een bekken fractuur opgelopen. Onderzoek wees uit dat beide bestuurders in tegengestelde richting over de Martin Luther Kingweg reden. Door tot nog toe onbekende redenen kwam Ambikapersad ter hoogte van de Adhinweg op de rijhelft van zijn tegenligger met als gevolg de botsing. Ambikapersad overleed ter plekke. Zijn levenloos lichaam is door de brandweer uit het voertuig gehaald.

Per ontboden ambulance is Johan afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting. De materiële schade aan beide voertuigen is aanzienlijk.

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van Ambikapersad staat de verkeersbarometer landelijk op 69. Deze zaak is door de politie van Houttuin overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.